Referenties

Referenties van Remmerts Bouw uit Stadskanaal

Prachtig en Professioneel

Remmerts Bouw is ons vast adres voor verbouw en renovatie. Wij hebben in de afgelopen jaren naar volle tevredenheid met dit bedrijf samen gewerkt. Het resultaat is steeds prachtig en professioneel. Kijk eens op de foto’s van het nieuwe dak op de boerderij of van de ruimte in de schuur die gebouwd is. Voor ons is het duidelijk: voor elke klus bellen we Michel Remmerts!

Familie van der Bijl | Sellingen
Referenties van Remmerts Bouw uit Stadskanaal

Zeer bevredigend resultaat

Met Remmertsbouw kwamen we in contact door het vervangen van 2 dakramen. Vanwege de prima afwerking lieten we Remmertsbouw vervolgens de verbouwing van onze woning uitvoeren, met een zeer bevredigend resultaat. Meedenken is ook een door ons gewaardeerde eigenschap: zelfs aan het ontwerp van onze architect wist Remmertsbouw nog enkele fraaie toevoegingen te realiseren.

De uitgevoerde verbouwing oogst alom bewondering. Alles naar volle tevredenheid uitgevoerd!

Fam. R. Boulonois | Borger
Referenties van Remmerts Bouw uit Stadskanaal

Remmerts Bouw denkt met u mee!!

Voor renovatie en verbouw kunnen wij Remmerts Bouw aanbevelen.

Remmerts Bouw heeft bij ons de kamer en hal in z’n geheel veranderd. Zie de foto’s. Ook heeft hij zelf leuke ideeen, zoals o.a. de schouw, van een voorbeeld op een foto maakt hij zelf een eigen ontwerp. Met resultaat, waar we steeds weer leuke reacties op krijgen. En de afwerking in alles is erg goed en vooral net en zorgvuldig. Wij zijn zeer tevreden. Zaken waar je zelf niet aan denkt, denkt Remmerts Bouw met u mee!!

Koos en Nettie | Gasselternijveenschemond
Referenties van Remmerts Bouw uit Stadskanaal

Scholte Musselkanaal

Bij Remmerts Bouw een verbouwing van een keuken meegemaakt. Remmerts Bouw heeft oog voor detail en door zijn ervaring komen er ideeën naar boven waar je zelf nooit aan gedacht zou hebben. Als extra heeft Remmertsbouw voorraadkasten gemaakt in de stijl van het bouwjaar van de woning. Super!! Wilt u voor kwaliteit en een goede afwerking? dan moet u voor Remmerts Bouw kiezen.

Scholte | Musselkanaal